Evenement: Een klik = Een gift =
een leuk mondmasker voor jou

  • Onze events
  • Een klik = Een gift =
    een leuk mondmasker voor jou

Een klik = Een gift =
een leuk mondmasker voor jou
Bestellen van 2020-05-08 tot

Lieve vrienden,

Voor de Wereld van Indra is de lente een belangrijke tijd.

Eind april hebben we normaal onze jaarlijkse benefiet: de paella avond. Dat is een moment waarbij we gezellig samenkomen. En ook een dag waarop we dankzij de harde inzet van de vrijwilligers en jullie gulle steun 4000 euro verzamelen. Voor ons is dit een grote som die we moeilijk kunnen missen.

Deze lente kunnen we jullie niet aan onze feestelijke tafel uitnodigen. Omdat jullie welzijn ons ter harte gaat verzonnen we een creatief en warm alternatief. En we hopen dat we hiermee ook dit jaar op jullie steun kunnen rekenen.

AANKONDIGING:

Vanaf VANDAAG kan je op onze website met payconic een gift aan onze werking schenken.
In ruil voor je gift krijg je een handgemaakt en herbruikbaar mondmasker. De mondmaskers worden door 12 van onze vrijwilligers met liefde en geduld gemaakt uit gerecycleerd materiaal.

Je kan meerdere mondmaskers bestellen, voor elke dag een andere look of voor je hele familie. Je kan voor elk masker scannen of je schrijft in 1 keer over. Schrijf zeker een opmerking met je gegevens en over hoeveel maskers het gaat. En vergeet niet op instagram te kiezen: zowel in de foto’s als in het verhaal zijn verschillende kleuren, printen en modellen te kiezen.

Je kan NU al jouw unieke masker kiezen en reserveren op onze Instagram account via deze link:
https://www.instagram.com/wereldvanindra/

Laat je naam achter bij de foto van je keuze. (of sms 0475.98.71.91 met je naam en je keuze)

We wensen jullie veel sterkte, warmte en een goede gezondheid toe. Dankjewel voor jullie steun! De begeleiders en jongeren van de Wereld van Indra.

 INSCHRIJVEN