Evenement: Opening yurt

Opening yurt
Bestellen van 2021-10-16 tot 2021-10-16

Feestelijke opening yurt

 

De yurt is onze verbindingsplaats, het centrale punt van onze dag; omgeven door de natuur. Wij nodigen je graag uit om onze yurt met een groot feest te openen. De Wereld van Indra organiseert daarvoor op 16 oktober van 13u tot 19u een gezellig samenzijn met hapjes, drankjes, muziek en workshops. Kom met ons van dit evenement genieten!

We voorzien interessante workshops en leuke activiteiten doorheen de dag. Wie graag iets eet, kan op pannenkoeken (met confituur), verse soep of versgebakken brood met kaas/mosterd/hummus rekenen. Een ruim aanbod aan water, frisdrank, bier, wijn, cava... zal ook voor jullie klaar staan.

Hopelijk mogen we jullie verwelkomen op ons feest. Schrijf je alvast in via het formulier op deze pagina om jouw aanwezigheid te bevestigen zodat we ons goed kunnen voorbereiden op jullie komst. Breng je graag iemand mee? Dat kan! Neem gerust jouw hele gezin mee, er zijn verschillende activiteiten voorzien voor kinderen. Laat dan even in het inschrijvingsformulier weten met hoeveel personen je van plan bent om te komen.

Tot binnenkort!



INSCHRIJVEN