Ik zoek een stageplaats

Ons team bestaat voor een groot deel uit studenten uit de zorgsector.
Vanuit allerlei opleidingen en scholen vindt men ondertussen zijn weg naar onze werking.
Het gaat vaak om 2e en 3e jaars Orthopedagogie, Sociale readaptiewetenschappen, Pedagogie van het jonge kind, Gezinswetenschappen, Sociaal werk, Jeugd- en gehandicaptenzorg,...

Op die manier werken wij met een zeer divers samengesteld team van lerende mensen. Elk brengt inzichten en ervaringen mee vanuit zijn of haar specifieke opleiding en dit maakt het extra boeiend.

Stagiairs krijgen al zeer snel verantwoordelijkheid en gaan al na enkele dagen met een toegewezen kind of jongere aan de slag.
Ze verzorgen zelf een programma met activiteiten op maat. Ze worden intensief gecoacht op de werkvloer door de hoofdbegeleider (pf coördinator). die dagelijks aanwezig is.
Hun stagetraject wordt ook nog van op afstand begeleid door twee professionelen.

We hebben ervaring met het begeleiden van een 7-tal stagiair(e)s in éénzelfde periode.

Je kan via het infoadres contact opnemen als student. In sommige gevallen is het de school die de stageplaats toewijst. Er op tijd bij zijn is de boodschap.

Ook 1e-jaars uit deze opleidingen kunnen voor een kennismakingsweek langskomen als de bezetting in die schoolweek dit toelaat. Ook voor deze korte stages is het aangeraden om er snel bij te zijn.

info@wereldvanindra.be

Wenst u meer informatie over een stageplaats

Contacteer ons

Klik hier