De Wereld van Indra Blog

  • Home
  • De Wereld van Indra Blog

Eboni De Wandeler

Wij bij de Wereld van Indra zoeken allerlei manieren om jongeren te ondersteunen, stimuleren en begeleiden. Tijdens de schoolvakanties sluiten wij dan wel de deuren maar onze hulp stopt niet. De herfstvakantie is het ideale moment om wat quality time met jouw kind door te brengen. Kayan, een van onze stagiaires, stelde daarom deze gids op: “How to survive: de herfstvakantie”. Het bevat enkele leuke activiteiten en knutselideeën maar ook bijvoorbeeld tips over hoe je de schermtijd van jouw kind kan beperken.

PS: Om de gids te lezen, moet u eerst dit bericht openen. Vervolgens ziet u rechtsboven de knop 'Download bijlage'. Blader er gerust eens door!

Lees meer...

2

November

Eboni De Wandeler

Tijdens de schoolvakanties is het soms wat zoeken om jouw dagen te vullen. Wij willen jou daarom helpen door in dit boekje enkele leuke activiteiten aan te bieden die je zelf kan uitvoeren. Zo kunnen we jou ook tijdens de kerstvakantie ondersteunen, ondanks dat wij onze deuren sluiten. Onze stagiaires stelden deze gids op: "How to survive: de kerstvakantie". Het bevat enkele leuke activiteiten en knutselideeën maar ook bijvoorbeeld ontspanningstips.

Blader er gerust eens door!

Lees meer...

21

December