Evenement: Het Warmste Feestpakket

Het Warmste Feestpakket
Bestellen van 2020-12-13 tot 2021-01-31

Beste sympathisant

Het jaar loopt weer bijna ten einde, dit keer wat anders dan anders. Naar aanleiding van de feestdagen bieden wij dit jaar een feestpakket aan. Bestel bij de Wereld van Indra een feestpakket voor jouw eigen gezin, jouw familie, vrienden… Zo kan je ook in deze unieke tijden liefde en warmte delen met de mensen in jouw omgeving.

In ons pakket zitten ingrediënten en wensen voor gezellige momenten.

  • Een fles cava en nootjes voor een aperitief.
  • Een bijzonder bier om te degusteren met bijbehorend bierglas.
  • Een gezellig lichtje voor de tafel.
  • Mooie wenskaarten om te versturen.

De kaartjes en het lichtje worden door de jongeren van de Wereld van Indra geknutseld. Heldin Bonny Red is een ambachtelijk rood bier uit Opwijk.

Het warmste feestpakket kost 40 euro. Met dat bedrag bezorgen wij twee jongeren een deugddoende dag in onze werking.

Bestellen is mogelijk tot 31 januari via het formulier op deze pagina. Schrijf het bedrag van jouw bestelling onmiddellijk over op BE58 6528 1045 4179 zodat we het pakket tijdig kunnen leveren. Je kan voor jezelf een pakket bestellen en tegelijkertijd ook één of meerdere feestpakketten cadeau doen aan anderen.

We voorzien een wekelijks bezorgmoment op dinsdag en woensdag voor bestellingen die vóór zaterdag 24.00 uur geplaatst en betaald worden. We leveren het pakket bij jou thuis en/of bij iemand anders als geschenk. Zo kan je zelf wat sfeer in huis halen, anderen blij maken en onze vzw steunen! We bezorgen de pakketten tot 15km rond Opwijk maar je kan het feestpakket ook op afspraak ophalen.

Om meerdere pakketten te bestellen, vul je het formulier nogmaals inINSCHRIJVEN