Wie zijn wij

De Wereld Van Indra heeft 3 hoofdbegeleiders:

  • JARI: afkomstig uit Affligem.
    De keywords voor onze mannelijke begeleider zijn sportief, zachtaardig en humoristisch. ‘’Na mijn studie Orthopedagogie en 2 jaar als stagiair bij de Wereld van Indra wil ik nu het beste van mezelf geven als hoofdbegeleider.’’
  • CATHERINE: wonende te Lebbeke.
    Mama van 2 prachtige kinderen. Mensen omschrijven me als sociaal, sportief en creatief. ‘’In mijn opleiding tot gezinswetenschapper werd het me snel duidelijk dat kinderen me nauw aan het hart liggen. Binnen de Wereld van Indra wil ik bijdragen aan het bieden van maximale ontwikkelingskansen voor IEDER kind.’’
  • JANA:afkomstig uit Merchtem/Buggenhout.
    Woorden die haar beschrijven zijn spontaan, geduldig en leergierig. ‘’Ik was al 2 jaar vrijwilliger bij De Wereld van Indra als ondersteuner van lopende stages. Na het behalen van mijn diploma orthopedagogie en sociaal maatschappelijk werk, kijk ik ernaar uit om de krachten van iedere betrokkene verder te ontdekken!”
Team Wereld van Indra

Raad van bestuur

Onze VZW heeft een Raad van Bestuur die wordt ondersteund door de werkgroep Strategisch overleg. Deze bestaan beide uit een groep betrokken mensen. Zij zetten mee de lijnen uit.

Voor hulp bij praktische zaken en bij het organiseren van evenementen kunnen we rekenen op een hele achterban van sympathisanten en ambassadeurs.