Bel ons: 0497/55 27 68 | Neerveldstraat 221, Opwijk 1745

Steun ons

Steun ons

Mensen die zich als vrijwilliger willen engageren voor onze werking kunnen dit op zeer uiteenlopende domeinen en volgens hun eigen mogelijkheden en behoeften. (Zie elders op deze website.)

Particulieren, verenigingen, bedrijven, serviceclubs … kunnen ons financieel ondersteunen door middel van een eenmalige geldelijke bijdrage of een bijdrage op regelmatige basis. Dit geeft onze werking meer zekerheid en stabiliteit.

Wie onze werking meer dan een hart onder de riem wil steken, kan dit doen door een bedrag te storten op het rekeningnummer BE58-6528-1045-4179. Voor giften vanaf € 40,00 (totaal per jaar) ontvang je een fiscaal attest.
Door een doorlopende opdracht af te sluiten om maandelijks een vast bedrag te storten draag je bij aan een solide basis voor onze werking.

Sympathisanten kunnen ook echte ambassadeurs worden door over ons te getuigen en mensen aan te spreken binnen hun eigen kennissenkring. Zij helpen zo mee om ons netwerk te vergroten.

Wij zijn een kleinschalige en lokale VZW die goed werk levert met en voor kwetsbare kinderen en jongeren. Denk er eens over na om onze werking als goed doel te kiezen voor uw volgende benefietactie. (Music for Life, eetfestijn, wandeltocht, quiz, …)

 

‘It takes a whole village to raise a child’